Sambata, 04-05-2024, 03:26:36 | Bine ati venit Anonim | Inregistrare | Login
RSS

Sound Of Speed Club

Principala » 2009 » Aprilie » 15 » Noul Megane si Noul Megane Coupé se lanseaza in Romania!
11:12:53
Noul Megane si Noul Megane Coupé se lanseaza in Romania!

Noul Megane si Noul Megane Coupé se comercializeaza in Romania!
La sfarsitul lunii aprilie, Noul Megane si Noul Megane Coupé vor putea fi admirate in showroom-urile Renault. Clientii interesati pot deja comanda noile modele Megane de la 1 aprilie.

Noul Renault Megane are un design care atrage imediat privirile printr-un stil sportiv care inspira in acelasi timp robustete si calitate. Nici din punct de vedere al sigurantei Noul Megane nu este mai prejos, modelul obtinand cel mai mare punctaj inregistrat in istorie la testele de impact EuroNCAP, 37 de puncte din 37 posibile si calificativul cinci stele, la egalitate cu Nissan Quasqai.

Pe langa nivelul de siguranta exemplar, noua gama Megane concentreaza intreaga expertiza a constructorului Renault pentru a oferi un standard de calitate ireprosabil. Noul Megane si Noul Megane Coupé beneficiaza ca si oferta de lansare de o garantie de 4 ani sau 100.000 km si de o oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing.

Noul Megane

Preturile de lansare pentru gama Megane pornesc de la 12.900 euro cu TVA pentru motorizarea pe benzina de 1,6 16V 110 CP iar echiparea standard este extrem de generoasa, inca de la versiunea de intrare in gama - Expression. Printre echipamentele standard amintim ABS (cu repartitor electronic de franare EBV), AFU (asistenta la franarea de urgenta) airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata , servodirectie, aer conditionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, bancheta spate rabatabila si fractionabila. Pe langa varianta de echipare Expression, clientii Noului Megane pot opta pentru inca doua variante: Dynamique si Privilege.

Noul Megane Coupé

Noul Megane si Noul Megane Coupé se comercializeaza in Romania!
Noul Megane Coupé ofera placere de a conduce, fiind in acelasi timp un automobil ideal pentru utilizarea cotidiana. Materialele de inalta calitate si echipamentele sunt cele asociate de regula segmentelor superioare.

Spectaculos si irezistibil, noul model se evidentiaza prin designul sau atat in cadrul familiei Megane cat si in raport cu concurenta. Performantele in materie de tinuta de drum sunt pe masura aspectului sau, trenul de rulare constituind un progres important in raport cu generatia precedenta.

Siguranta ramane o prioritate, noul model oferind aceiasi senzori dubli laterali de impact si dispunand de airbaguri cu doua camere pentru torace/bazin utilizate pentru prima data de Laguna III. Combinatia de instrumente analogice si digitale constituie de asemenea o premiera pentru segmentul C. Obiect al pasiunii pentru toti amatorii de stil si performanta, noul Megane Coupé apare si in ultima versiune a seriei de jocuri video "NEED FOR SPEED".

Noul Megane Coupé ofera posibilitatea de a alege intre doua variante de echipare, Dynamique si Privilege. Dotarea standard pentru versiunea cea mai accesibila, Dynamique, include ABS (cu repartitor electronic de franare EBV) , AFU (asistenta la franarea de urgenta) airbaguri frontale pentru sofer si pasager, airbaguri laterale torace fata, airbaguri cortina pentru cap fata si spate, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, senzori de lumina si de ploaie, card "maini libere", tempomat si limitator de viteza, jante de aluminiu 16" tip Sport, volan si schimbator de viteze imbracat in piele, Pretul de pornire este 14.350 euro cu TVA, pentru versiunea Dynamique 1,6 16V 110 CP.

Gama de motoare pentru cele doua modele include, pe langa motorizarea pe benzina 1,6 16V 110 CP si doua motorizari turbodiesel Common Rail, 1,5 dCi 105 CP si 1,9 dCi 130 CP. Pentru toate motorizarile, cutia de viteze este manuala in 6 trepte.
Categorie: AUTO | Vizualizari: 554 | Adaugat de: uN1kTuL | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Forma intrarii

Categoriile sectiunii

AUTO [120]
Noutati despre auto
VAND/CUMPAR [1]
ANUNT!
AUDIO [5]
SISTEME AUDIO
Video [14]
Sound Of Speed [5]
Despre CLUB
TUNING AUTO [24]
ASTRA ASIGURARI [1]
Aveti nevoie de o asigurare??

Cautare

Calendar

«  Aprilie 2009  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Sondajul nostru

Ce parere ai despre acest site?
Total of answers: 146

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Anonimi: 1
Membru: 0