Miercuri, 24-04-2024, 07:54:42 | Bine ati venit Anonim | Inregistrare | Login
RSS

Sound Of Speed Club

Principala » 2009 » Octombrie » 30
BMW a prezentat un M5 mai puternic. Pe care nimeni nu-l poate avea!
Vizualizări: 583 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009

Au trecut 25 de ani de cand BMW a dat startul segmentului berlinelor supersport, unul cu public extrem de fidel in zilele noastre. Si cum ar fi putut bavarezii sa marcheze momentul decat prin prezentarea unui M5 actual cu mai multa putere si mult mai rapid.

BMW M5 CSLSeful diviziei M de la BMW ii spune M5 CSL, cu trimitere la indicativul BMW pentru modelele mai performante si mai usoare. Numele este insa unul doar logic, nu si oficial. Masina arata ca se poate obtine mult mai mult de la V10-ele actual de 5 litri si 507 CP, in conditiile in care nu se recurge la supraalimentare. Inginerii Motorsport au marit cilindreea de la 5 la 5,5 litri, au "ajustat" electronica si au montat o galerie de admisie din fibra de carbon. Puterea maxima este apreciata ca fiind undeva la 580 CP, cuplul maxim inregistrand 542 Nm.
... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
KIA ceed facelift - test în RO
Vizualizări: 738 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009

KIA cee'd, una dintre cele mai de succes compacte din istoria recentă a segmentului, a primit recent un facelift, nu tocmai mult aşteptat. Am testat în premieră în România versiunea SW, cu motorizarea pe benzină de 1,4 litri şi 90 CP.

La ceed SW, aceleasi stopuri
Compacta KIA cee'd este alături de noi de numai doi ani de zile. Nici n-a avut timp să devină învechită. Singura problemă a fost că rivalii săi n-au stat tocmai pe loc şi au început să producă noi generaţii de Golf-uri, Astra, Mazda3, Megane etc.

Pentru sfărşitul lui 2009, cei de la KIA au retuşat cee'd-ul pentru a-l aduce în ton cu moda actuală . În faţă, KIA cee'd facelift are acum o grilă nouă, pe stilul modelelor produse pentru piaţa din SUA, amint ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Chery Fulwin 2 - chinezii atacă serios Loganul
Vizualizări: 514 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009

Un preţ de 6.500 euro la ei în China (adică 65.800 yuans). În Europa nu ştim cât va costa, dar oficialii chinezi sunt siguri că noul lor Chery Fulwin 2 va cuceri piaţa europeană. Ceea ce înseamnă că Loganul este ameninţat de unde nu se aştepta?


Fulwin - semi-sedan cu hayon
Maşina naţional Dacia Logan , care a devenit deja sinonimă cu maşina ieftină pentru pieţe emergente (şi nu numai), va primi în curând răspuns de la alte mărci consacrate. Dar Ford, Fiat sau Volkswagen vor rămâne în urma chinezilor, care doresc să impună pe piaţa europeană un nou model, Chery Fulwin 2.

... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Skoda Superb Combi - Informaţii oficiale
Vizualizări: 639 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009


Skoda este tot mai interesată de segmentul break-urilor, pregătind o asemenea versiune şi pentru vârful de gamă, modelul Superb. Iată-l în mişcare în primul clip de prezentare.

Skoda Superb Combi este Skoda adresată propunerea celor care vor un break mare, dar cu pretenţii de lux, oferind acelaşi nivel de eleganţă şi confort, dar şi mai mult spaţiu. Deşi are aceleaşi dimensiuni cu versiunea limuzină, noul Combi, aduce un plus de spaţiu pentru bagaje. Versiunea seda ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
Teaser pentru un crossover Mitsubishi
Vizualizări: 459 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009

Gama de SUV-uri Mitsubishi se va lărgi, începând din 2010, cu un SUV de dimensiuni mici, prefigurat deja de cX Concept şi care va concura direct cu Toyota Urban Cruiser sau viitorul Nissan Quazana.

Vorbim chiar de o schiţă oficială Mitsubishi, care doreşte să ne deschidă apetitul pentru viitorul crossover de clasă mică al japonezilor. Este clar că vorbim, de fapt, despre versiunea de producţie a recentului Mitsubishi cX Concept, care ar fi trebuit să debuteze la Salonul Auto Frankfurt 2009 (unde Mitsubishi nu a fost prezent).

Maşina va avea dimensiuni compacte, cu o lungime estimată undeva la 4,2-4,3 metri şi un ampatament de 2,5-2,6 metri , iar stilul va merge mai departe în linia lui Mitsubishi Outlander facelift. Acest model va beneficia de platforma tehnică pe care o utilizează Lancer şi Outlander, urmând a fi propus atât în versiune 4WD, cât şi cu tracţiune doar pe roţile din faţă.

Micul SUV sau crossover Mitsubishi va fi primul model pe care va debuta noua motorizare ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Hyundai acuză Dacia de plagiat
Vizualizări: 451 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009

Dacia este acuzată de către Hyundai India că s-a inspirat de la modelul Hyundai Santro, atunci când a venit cu modelul Dacia Sandero.

Mai exact, Hyundai India acuză Dacia că s-a inspirat de la modelul Santro atunci când a introdus modelul Dacia Sandero. După cum putem observa în imagine, nu prea există asemănări ca şi design şi nici ca tehnologie între cele două maşini. Dar ceea ce Hyundai incriminează este, dacă putem spune aşa, un plagiat fonetic, adică numele celor două modele este destul de apropiat, indienii spunând că ei au fost primii care au venit cu acest nume.

Este adevărat că Hyundai Santro, cunoscut în restul lumii drept Atos, a fost lansat în 1998 pe piaţa, fiind vândut până acum în 1.5 milioane de exemplare în India. Dar este totuşi o mică diferenţă între cele două denumiri, pe care probabil indienii nu o pot sesiza. Al do ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Cadillac CTS-V provoacă pe toată lumea
Vizualizări: 475 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009


Bob Lutz îşi permite să să umilească BMW, Audi şi Mercedes, provocând pe oricine cu orice berlină de serie la o întrecere cu Cadillac CTS-V pe circuitul de la Monticello. Constructorii europeni lasă însă capul în jos ruşinaţi...

Totul a pornit ca o ambiţie a lui Bob Lutz, care a spus că modelul său Cadillac CTS-V nu poate fi egalat de nici o altă maşină de aceeaşi categorie. A dat sfoară în ţară şi apoi în Europa respectiv Asia provocând firmele mari la un duel pe circuit împotriva lui Cadillac CTS-V, la volan cu John Heinricy, un fost pilot de curse şi şef al diviziei G.M. Performance Division. Modelul pe care acesta îl foloseşte este însă destul de "bazat", având sub capotă un V8 de 6.2 litri dezvoltă 564 CP.

Astfel, CTS-V are performanţe de supercar, putând atinge 100 km/h în mai puţin de 4 secunde şi o viteză maximă de 307 km/h . Cu as ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
BMW M3 by IND
Vizualizări: 460 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009

Acest BMW M3 nu are piele de crocodil până şi sub scaune, nu are plasme în tetiere şi sistem audio care să dărâme ziduri sau spoilere SF. Ci are bun gust.

Limita dintre tuning şi kitcsh este atât de subţire încât majoritatea celor care îşi prepară automobilele merg mai mult în dreapta ei. Mai ales când vine vorba de BMW, excesele de zel se vor încadra destul de uşor în categoria "Aşa nu"... Mai există însă şi exemple fericite cum ar fi acest BMW M3 preparat de IND, care ilustrează cel mai bine dictonul : "Mai puţin înseamnă de fapt mai mult!"
... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
BMW E-X Concept by Gabriel Hanţig
Vizualizări: 514 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009

Gabriel are doar 14 ani şi este un designer amator împătimit de BMW. Iar creaţia sa, BMW E-X Concept, nu este greu de dedus din ce model BMW se inspiră.

Probabil nu v-a trebuit mult pentru a descoperi sursa creaţiei lui Gabriel Hanţig: BMW Vision EfficientDynamics Concept. Un concept care îi face pe mulţi să viseze, nu-i aşa?

Gabriel preia ideea conceptului de la Frankfurt 2009 şi ne arată un BMW E-X Concept, extrem de aerodinamic şi cu un design futuristic, prezentând multe elemente aerodinamice. Creatorul vrea ca şasiul lui BMW E-X să fie unul uşor, din fibră de carbon, nume ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
Skoda Yeti - disponibil in Romania
Vizualizări: 519 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 30-10-2009


Skoda YetiSkoda a lansat primul sau SUV in conditii nu tocmai prielnice pe o piata puternic influentata de criza, cu segmentul SUV-urilor puternic afectat la nivelul vanzarilor. Totusi, Yeti vine cu preturi competitive si echipare foarte buna, iar daca tinem cont si de apetitul romanilor pentru modelele Skoda, SUV-ul cehilor s-ar putea descurca onorabil pe piata locala.

Skoda YetiYeti figureaza de mult timp in planurile celor de la Skoda, conceptul fiind prezentat ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)

Forma intrarii

Categoriile sectiunii

AUTO [120]
Noutati despre auto
VAND/CUMPAR [1]
ANUNT!
AUDIO [5]
SISTEME AUDIO
Video [14]
Sound Of Speed [5]
Despre CLUB
TUNING AUTO [24]
ASTRA ASIGURARI [1]
Aveti nevoie de o asigurare??

Cautare

Calendar

«  Octombrie 2009  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Sondajul nostru

Ce parere ai despre acest site?
Total of answers: 146

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Anonimi: 1
Membru: 0