Marti, 16-04-2024, 23:57:53 | Bine ati venit Anonim | Inregistrare | Login
RSS

Sound Of Speed Club

Principala » 2009 » Noiembrie » 28
BMW Seria 5 - impresiile pe viu despre noul Seria 5
Vizualizări: 496 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009

Lansarea mondială a noului BMW Seria 5 a fost doar statică, dar asta nu înseamnă că nu ne-am făcut o părere concludentă despre maşină. Iată impresiile de la faţa locului, la primul contact cu maşina.

24.11.2009: Faţă în faţă cu noul BMW Seria 5!

În exclusivitate pentru România, ProMotor vă prezintă primele impresii pe viu despre noul BMW Seria 5, direct de la prezentarea în premieră mondială, din cadrul Centrului de Cercetare BMW din Munchen.

Ce părere ne-a lăsat maşina ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Audi A5 Sportback
Vizualizări: 559 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009

Audi a mai montat doua usi pe un A5 Coupe si spune ca a creat o noua clasa. A5 Sportback este prima limuzina hatchback-coupe. Sau ceva de genul acesta. Afla ce crede Tudor Bratu despre noul A5 si de ce masina asta nu poate fi comparata cu Passat CC sau cu Mercedes-Benz CLS.

Prima întrebare pe care mi-am pus-o atunci când am văzut maşina asta a fost "De ce?". Şi primul impuls a fost să o compar cu Mercedes-Benz CLS. Sau cu Passat CC.Apoi am început să mă frământ serios - urmează un BMW Seria 6 în cinci uşi? Sau un 3 Coupé cu patru uşi?

Ştiu! După RCZ versus TT, Peugeot va ataca direct A5 S ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
Mercedes Benz SLS | Carrera Panamericana
Vizualizări: 517 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009

Kicherer are de gând să lanseze o versiune modificată a supercar-ului german Mercedes SLS, ce va avea indicativul CP. Şi acesta nu vine de la cai putere.


Editie speciala SLS
Aşa cum ne-am obişnuit, pozele pe care le vedeţi sunt doar modificări pe calculator ale unui Mercedes Benz SLS de serie, însă sunt suficiente pentru a identifica schimbările pe care Kicherer le va implementa: o grilă mai mare, spoiler nou, un difuzor spate mai bun şi evacuare cu patru ţevi.

Jantele ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Corvette BlackforceOn
Vizualizări: 525 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009


Loma Performance a pregătit pentru Essen Motor Show un Corvette supraalimentat capabil de performanţe deosebite.

Aspect agresiv
Loma Performance subliniază încă din comunicatul de presă legătura cu industria aeronautică: de la aeronava prezidenţială a împrumutat numele iar de la avioanele de vânătoare culoarea caroseriei. Pornind de la un Corvette C6, cei de la Loma Performance au obţinut un bolid cu o putere maximă de 983 CP la arborele cotit şi 666 CP la roţile din spate. ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
Opel Astra Sports Tourer vine în 2010
Vizualizări: 469 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009


Opel Astra Sports Tourer, versiunea wagon a celui mai nou model Opel de pe piaţă, va veni în 2010, conform unor surse oficiale din cadrul constructorului german.

Fanii Opel care aşteptau cu nerăbdare un Opel Astra mai potrivit ca maşină de familie mai au foarte puţin de aşteptat, Opel Astra Sports Tourer se va lansa în 2010. Se va numi Sports Tourer, la fel ca şi în cazul fratelui mai mare Insignia, renunţându-se astfel la vechile denumiri demodate şi deloc dinamice.

Această ştire a venit ca parte colaterală a unui comunicat de presă care anunţa viitorul uzinei din Ellesmere Port, din Marea Britanie. Conform acestor declaraţii oficiale, uzina Vauxhall nu este în pericol de a fi închisă, ci activitatea se va extinde. Infuzia de personal va fi folosită tocmai pentru a produce viitorul Astra Sports Tourer din 2010. Deci în acelaşi timp ar trebui ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Ferrari F70 - speculaţii
Vizualizări: 495 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009

Ferrari vrea să revină iarăşi la masa hypercar-urilor şi conform presei internaţionale pregăteşte Ferrari F70, un model care se pune cu Lamborghini Reventon sau chiar cu Veyron.

Se fac deja 5 ani de când Ferrari Enzo a ieşit din scena supercar-urilor noi şi Ferrari a cam rămas descoperită pe acest segment. Dar Scuderia nu stă degeabă şi pregăteşte următoarea rachetă de şosea şi circuit, denumită Ferrari F70, conform celor de la Autoexpress. Britanicii spun că acest supercar va fi practic succesorul spiritual al Ferrari F40, viitorul bolid urmând să folosească turbo la fel ca şi bunicul său apărut în 1987. Se spune că acest model va avea un V8 twin-turbo care va dezvolta peste 650 CP

Veţi spune că nu are nicio şansă cu această putere să se pună cu Veyron sau Reventon, dar tot britanicii au răspunsul spunând că acest model se va baza pe conce ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Insignia vs C5 vs Accord
Vizualizări: 579 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009


Era timpul pentru un comparativ de genul ăsta. Maşini practice, de familie, pentru vacanţe cu copii care se ceartă pe bancheta din spate. Noul Insignia Sports Tourer îşi întâlneşte rivalii de la Honda şi Citroen

Ultima oară când am condus o Insignia mă aflam la Frankfurt, încercând să obţin un consum cât mai mic pe o distanţă de aproximativ 100 km. Bineînţeles, atunci era vorba despre un concurs axat pe economia de combustibil, iar modelul era un ecoFlex.
... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
Renault Sandero premiu în Brazilia
Vizualizări: 483 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009


Sandero Flexf a fost votată Maşina Verde a anului în Ţara Aurului Verde, Brazilia, datortă motorizării de 1 litru 16v.

Renault Sandero este un model foarte popular, ultima recunoaştere a calităţiilor acestui model fiind acordată de revista AutoEsporte, publicaţie foarte populară în "Ţara Cafelei". Premiul "Maşina Verde a Anului" este menit versiunii FlexFuel 1.0 16v şi după cum vă daţi seama subliniază latura ecologistă a acestui hatchback.

Motorul de 1.0 litru 16v, ce dezvoltă 78 CP şi un cuplu de 99 Nm , nu este însă disponibil în România, dar datorită capacităţii de a rula atât pe benzniă cât şi pe etanol este considerat în Brazilia una dintre cele mai ieftine alternative ecologiste, Sandero cu această motorizare costând echivalentul a 11.500 de euro. În plus acest model vine cu vopsea pe bază de apă şi cu mai multe componente ale caorserie ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Samsung SM5 - Prima schiţă
Vizualizări: 434 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-11-2009


Renault Samsung a dat publicităţii prima schiţa cu viitorul Samsg SM5, ce se va transforma ulterior într-un nou vârf de gamă şi pentru Renault.

Dacă până acum Samsung SM5 era un simplu Nissan Teana cu o altă siglă, în aceeaşi situaţie aflându-se şi noul Renault Safrane, noua generaţie va fi un model diferit, construit pe platforma tehnică furnizată de Laguna 3. Din prima schiţa putem observa un design modern şi dimensiuni care ar încadra noul model într-un segment în care concurenţa e reprezentată de Hyundai Sonata şi Kia Candeza.

Lansarea este programată pentru anul viitor, urmând ca la scurt timp şi Renault să lanseze o proprie versiune, folosindu-se de exemplul actual: Samsung SM3 - Renault Fluence. Primele maşini se află se pare deja în teste camuflate chiar în România, în judeţul Argeş.


Category: AUTO | Comentarii: (0)

Forma intrarii

Categoriile sectiunii

AUTO [120]
Noutati despre auto
VAND/CUMPAR [1]
ANUNT!
AUDIO [5]
SISTEME AUDIO
Video [14]
Sound Of Speed [5]
Despre CLUB
TUNING AUTO [24]
ASTRA ASIGURARI [1]
Aveti nevoie de o asigurare??

Cautare

Calendar

«  Noiembrie 2009  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Sondajul nostru

Ce gen de soferi te enerveaza cel mai mult in trafic?
Total of answers: 50

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Anonimi: 1
Membru: 0