Joi, 02-05-2024, 07:31:34 | Bine ati venit Anonim | Inregistrare | Login
RSS

Sound Of Speed Club

Principala » 2009 » Septembrie » 28 » Cel mai mic Land Rover va intra in productie!
17:00:15
Cel mai mic Land Rover va intra in productie!

Land Rover se orienteaza catre un segment mai accesibil din punct de vedere al pretului, cel al SUV-urilor compacte. Britanicii, cunoscuti pentru SUV-urile full-size si pentru modelele tot-teren (Defender) coboara un segment mai jos fara a iesi insa din segmentul premium. Land Rover are toate sansele sa se impuna pentru ca vorbim de o versiune de serie a conceptului LRX prezentat de britanici anul trecut.

Land Rover LRX ConceptLRX (nu se stie daca acest nume va fi pastrat si pentru modelul de serie) afiseaza caracteristici diferite comparativ cu Discovery si Range Rover. Daca ultimele doua sunt masini mari, de lux, cu bune capacitati in teren greu, LRX va fi mai mic, mai agil si orientat catre o mai buna tinuta de drum pe sosea. Se vrea o masina de stil si are sanse sa fie perceput asa daca britanicii pastreaza macar o parte din estetica conceptului.

Land Rover LRX ConceptLand Rover LRX va fi un model Range Rover si va fi situat la baza gamei, accesibilitatea urmand sa fie principala atractie. Dar nu singura. Stilul este un element la fel de important in conditiile in care LRX va aborda un design mult mai sportiv si mai neconventional in comparatie cu modelele Land Rover recunoscute pentru designul nu prea indraznet.

Land Rover LRX ConceptConceptul prezentat anul trecut este echipat cu un motor turbodiesel sustinut de un motor electric plasat pe puntea spate, care antreneaza doar aceasta punte. Tractiunea pe rotile fata revine in sarcina motorului turbodiesel, dar cel electric poate suporta singur deplasarea masinii pentru o anumita perioada, cat permit bateriile. Nu este exclus ca Land Rover sa ofere si acest tren de rulare hibrid, dar la lansarea masinii , prevazuta pentru anului 2011, vom vedea cel mai probabil motoare normale, la baza fiind un diesel mai mic decat ce ofera constructorul britanic pe modelele actuale.

Categorie: AUTO | Vizualizari: 721 | Adaugat de: uN1kTuL | Tags: 4x4, Land, Rover, Land Rover | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Forma intrarii

Categoriile sectiunii

AUTO [120]
Noutati despre auto
VAND/CUMPAR [1]
ANUNT!
AUDIO [5]
SISTEME AUDIO
Video [14]
Sound Of Speed [5]
Despre CLUB
TUNING AUTO [24]
ASTRA ASIGURARI [1]
Aveti nevoie de o asigurare??

Cautare

Calendar

«  Septembrie 2009  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Sondajul nostru

Ce gen de soferi te enerveaza cel mai mult in trafic?
Total of answers: 50

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Anonimi: 1
Membru: 0