Joi, 02-05-2024, 15:26:01 | Bine ati venit Anonim | Inregistrare | Login
RSS

Sound Of Speed Club

Principala » 2009 » Septembrie » 28
Cel mai puternic SUV BMW - Typhoon RS!
Vizualizări: 573 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009


BMW a facut o figura frumoasa cand a prezentat noul X5 M (la pachet cu X6 M), cel mai puternic SUV de serie. In acelasi timp insa a ambitionat si tunerii, carora le este greu sa accepte idee ca producatorul ofera mai multa putere decat ei, care nu sunt constransi de chiar atat de multe norme. Tunerul german G-Power si-a propus sa rezolve aceasta problema si a reusit, fara sa lucreze pe X5 M si fara sa apeleze la motorul acestuia.

G-Power Typhoon RSNoua creatie G-Power se numeste Typhoon RS si afiseaza un stil provocator, dar de bun gust. oricum vizibil mai agresiv decat cel al lui X5 ... Citeste mai multe »

Care sunt sansele sa ai un Lamborghini Reventon Roadster?
Vizualizări: 539 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009


Italienii isi promoveaza ultima creatie, versiunea Roadster a celui mai scump model al lor, Reventon, intr-un mod original. Ne spune direct ce sanse avem sa detinem un Reventon Roadster, prin comparatii "subtile".


O parte din ecuatia care a stat la baza "calculului" din spotul de promovare se refera la cele doar 20 de exemplare Reventon Roadster ce vor fi produse, fiecare la un pret de 1,1 milioane d ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Cel mai mic Land Rover va intra in productie!
Vizualizări: 721 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009


Land Rover se orienteaza catre un segment mai accesibil din punct de vedere al pretului, cel al SUV-urilor compacte. Britanicii, cunoscuti pentru SUV-urile full-size si pentru modelele tot-teren (Defender) coboara un segment mai jos fara a iesi insa din segmentul premium. Land Rover are toate sansele sa se impuna pentru ca vorbim de o versiune de serie a conceptului LRX prezentat de britanici anul trecut.

Land Rover LRX ConceptLRX (nu se stie daca acest nume va fi ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
BMW Lovos Concept - creaţie studenţească
Vizualizări: 495 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009


BMW Lovos Concept este numit de creatoarea sa, studenta Anne Forschner, un exerciţiu de design. Un exerciţiu bizar, am spune...


BMW Lovos Concept
Denumirea lui BMW Lovos Concept provine de la expresia "Lifestyle of Voluntary Simplicity" (stil de viaţă al simplităţii voluntare - un fel de traducere din engleză). După cum afirmă creatoarea acestei machete, proiectul este o idee filozofică, bazată pe faptul că suntem o societate care se dezvoltă într-un ritm infernal, astfel încât ne îndreptăm spre haos. Iar BMW Lovos ar trebui să ne facă să ne oprim şi să ne uităm mai atent la ce ne înconjoară.

Proiectul are nu mai puţin de 260 de părţi identice şi interschimbabile ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Galerie foto: Un altfel de Mini!
Vizualizări: 542 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009

Mini stie sa-si pastreze atractivitatea de-a lungul timpului, dar se simte nevoia unor schimbari. Ultima a fost introducerea lui Mini Clubman, o derivatie interesanta, adresata in special clientilor usor nostalgici si cu pretentii suplimentare de stil.

Mini Coupe/RoadsterBritanicii au decis acum sa introduca in productia de serie doua noi modele. Un coupe si un roadster. Fara a renunta la linia de design Mini, dar cu suplimente serioase de sportivitate. Ambele modele au fost prezentate la Frankfurt si vor intra in productia de serie. Foarte exotice, cele doua modele au fost prezentate in anul in care Mini aniverseaza 50 de ani de la debutul celebrului model Mini si au rolul de a introduce marca si altui gen de clienti. De ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
Fara morti si fara raniti in masini Volvo. Termen limita - 2020!
Vizualizări: 474 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009

Volvo este cunoscut ca fiind preocupat de foarte multi ani de siguranta propriilor modele. E adevarat ca, in prezent, cei de la Renault sunt cei mai galonati in privinta rezultatelor de 5 stele la crash teste, dar suedezii nu sunt departe si au de partea lor inceputurile sigurantei (au implementat primii centura de siguranta in 3 puncte) si o politica insistenta de reducere a accidentelor.

Suedezii nu se multumesc insa cu a face masini din ce in ce mai sigure. Au planuri mult mai mari si extrem de indraznete. Au anuntat chiar ca isi propun sa implementeze un set de masuri legate de siguranta care sa duca intr-un final la eradicarea deceselor si ranirilor in masini Volvo, termenul limita pentru atingerea acestui scop fiind anul 2020.

Oficialii Volvo spun ca actioneaza in aceasta directie pe mai multe fronturi. In primul rand vor sa suplimenteze masurile prin care soferul este tinut in stare de alerta la volan, pentru a-l impiedica sa piarda controlul din cauza somnului sau a une ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Opel Insignia 2.0 Turbo 4x4 - test în RO
Vizualizări: 537 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009

Opel Insignia arată ca o berlină sportivă. Deci este normal să aibă şi o astfel de versiune în gamă. Am testat un model foarte bine dotat, din punct de vedere tehnic: turbo, 220 CP, transmisie integrală şi cutie de viteze automată. O ecuaţie completă.


Dintre toate cele trei versiuni de caroserie în care este oferit Opel Insignia, trebuie să recunosc: cea mai reuşită este versiunea în 5 uşi.

Vizual, diferenţele între aceasta şi cea în 4 uşi sunt minime, dar la caroseria cu hayon se remarcă, în partea din spate, că linia plafonului coboară mai lin, având o curbură mai plăcută.
... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari - Iata cum ar arata un Ferrari de clasa mini!
Vizualizări: 571 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009


Cei de la Ferrari sunt extrem de atenti cu tot ce inseamna folosirea brand-ului lor sau a unor elemente componente. Si totusi italienii au facut o exceptie si au lucrat cu cei de la Abarth pentru crearea unui model extrem de interesant - Fiat Abarth 695 Tributo Ferrari. Vorbim despre un mini hothatch care ne sugereaza cum ar arata un mini construit de Ferrari. Evident este un exercitiu de stil, care combina valorile Ferrari cu practicalitatea unui Fiat 500 si "atingerea" tehnica a celor de la Abarth.

Fiat Abarth 695 Tributo FerrariFiat Abarth 695 Tributo Ferrari este un model cu totul special, ce va fi produs in serie mica si care se adreseaza, spun italienii in comunicatul de presa, clientilor Ferrari ... Citeste mai multe »

Category: AUTO | Comentarii: (0)
Seful Renault: Viitorul automobilelor electrice depinde de pretul petrolului
Vizualizări: 476 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009


Directorul general al Renault, Carlos Ghosn, a afirmat ca viitorul masinilor electrice depinde de pretul petrolului, o crestere a acestuia stimuand vanzarile, iar constructorul auto francez cheltuieste 4 miliarde euro pentru dezvoltarea de autovehicule propulsate de baterii, potrivit Bloomberg.

Recomanda | Tipareste | Trimite prin Yahoo Messenger Trimite pe Y!M | Comenteaza!

Renault Fluence Z.E."Daca pretul petrolului scade sub 70 dolari (pe baril), vom avea o problema. Insa, daca acesta ajunge la 200 dolari, ecuatia e foarte simpla, iar daca trece de 200 dolari atunci situatia se simplifica si mai mult", a spus Ghosn, la salonul auto de la Frankfurt.

Renault Fluence Z.E.Renault a anuntat ca vrea sa vanda 100.000 de masini electrice pana in 2016 in Israel si Danemarca, primele tari care au angajat partenerul american al Renault, Better ... Citeste mai multe »


Category: AUTO | Comentarii: (0)
Mansory vine în România
Vizualizări: 436 | Adăugat de: uN1kTuL | Data: 28-09-2009


Celebrul tuner Mansory vine în România pentru a-şi deschide o reprezentaţă. Clienţi se pare că vor fi destui.

Firma germană Mansory, de tuning pentru maşini de lux, a deschis o reprezentanţă în România şi aşteaptă până la sfârşitul anului afaceri de 100.000 de euro şi cel puţin dublarea acestei cifre în 2010, printre clienţi figurând omul de afaceri Irinel Columbeanu şi antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu.

"Avem solicitări de la cei care au deja pe maşină tehnică Mansory. Este vorba de clienţi precum Columbeanu, care deţine două maşini preparate de Mansory în Germania, şi Olăroiu, care a avut un mic incident cu Bentley-ul Flying Spur", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, responsabilul de relaţii cu clienţii al Mansory România, Andrei Vintilescu.


Category: AUTO | Comentarii: (0)

Forma intrarii

Categoriile sectiunii

AUTO [120]
Noutati despre auto
VAND/CUMPAR [1]
ANUNT!
AUDIO [5]
SISTEME AUDIO
Video [14]
Sound Of Speed [5]
Despre CLUB
TUNING AUTO [24]
ASTRA ASIGURARI [1]
Aveti nevoie de o asigurare??

Cautare

Calendar

«  Septembrie 2009  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Sondajul nostru

Ce gen de soferi te enerveaza cel mai mult in trafic?
Total of answers: 50

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Anonimi: 1
Membru: 0