Joi, 28-03-2024, 17:30:11 | Bine ati venit Anonim | Inregistrare | Login
RSS

Sound Of Speed Club

Principala » 2010 » Februarie » 4 » Renault Wind - roadsterul coupe cu un plafon atipic
19:51:20
Renault Wind - roadsterul coupe cu un plafon atipic
Renault a prezentat cea mai mica decapotabila din gama, pe care promite sa o lanseze la preturi tentante.
Pana la aparitia lui Wind, Renault nu avea nici un roadster in gama. Francezii s-au concentrat in ultimii ani pe oferirea unor hothach-uri care au devenit in doar cativa ani din ce in ce mai bune, mai performante si mai apreciate. Megane RS, Clio RS si Twingo RS sunt adresate pasionatilor de modele sport, care nu aveau insa alternativa daca doreau de la Renault ceva decapotabil si sportiv in acelasi timp.

Oficial: Renault Wind - roadsterul coupe cu un plafon atipicWind umple aceast gol si la prima vedere, masina promite foarte mult. Arata bine, cu influente evidente de la Twingo, cu care si imparte platforma tehnica, iar daca francezii au lucrat si la un tren de rulare cu adevarat sportiv, atunci Wind are toate sansele sa impresioneze. Mai ales ca dimensiunile mici (3,83 metri lungime) il recomanda ca pe un model foarte agil.

Oficial: Renault Wind - roadsterul coupe cu un plafon atipicIn ciuda dimensiunilor de clasa mica, Wind - dotat cu doar 2 locuri - afiseaza o parte posterioara ce pare masiva in raport cu restul masinii, iar habitaclul in versiune decapotata seamana oarecum cu un post de conducere al unei masini de curse.

Renault nu a prezentat imagini de interior si nici informatii despre motorizari, acestea urmand sa fie disponibile dupa lansarea oficiala de la Geneva, dar da cateva detalii interesante despre un alt aspect al masinii - plafonul rigid.

Oficial: Renault Wind - roadsterul coupe cu un plafon atipicWind vine cu un plafon rabatabil si nu retractabil. Acesta este format dintr-o singura bucata si se roteste pur si simplu pana intra in portbagaj, acoperit fiind de capacul portbagajului. Toata operatiunea se realizeaza ind oar 12 secunde, un timp foarte bun. De asemenea, nu exista mecanisme foarte complicate ceea ce sporeste sansele ca sistemul sa fie si fiabil.

Categorie: AUTO | Vizualizari: 629 | Adaugat de: uN1kTuL | Tags: Renault Wind | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii inregistrati pot comenta
[ Inregistrare | Login ]

Forma intrarii

Categoriile sectiunii

AUTO [120]
Noutati despre auto
VAND/CUMPAR [1]
ANUNT!
AUDIO [5]
SISTEME AUDIO
Video [14]
Sound Of Speed [5]
Despre CLUB
TUNING AUTO [24]
ASTRA ASIGURARI [1]
Aveti nevoie de o asigurare??

Cautare

Calendar

«  Februarie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Sondajul nostru

Ce gen de soferi te enerveaza cel mai mult in trafic?
Total of answers: 50

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Anonimi: 1
Membru: 0