Acasa | Stiri | Manuale auto | Contactati-ne!
RSS
Banner
Banner
Acasa Contactati-ne Aboneaza-te la RSS
 • ....3....

  Generated 
image

  ....4....

  Ce gen de soferi te enerveaza cel mai mult in trafic?
  Total of answers: 50
  • ....5....

  • Ip-ul tau: 18.204.227.250
   Total online: 1
   Anonimi: 1
   Membru: 0

   Ïîïóëÿðíîå

   » {topnews}

  Ðåêîìåíäóåì

  Generated image

  ....6.....


 •  
  Aveti nevoie de o asigurare??

  Ati venit unde trebuie!  # Noi va oferim o gama intreaga de asigurari si consiliere in alegerea celei mai bune, optime si ieftine asigurari, atat pentru persoane fizice cat si juridice, de pe intreaga piata de asigurari.


  # Doriti un RCA, CASCO, sa va asigurati CASA , SPATIUL COMERCIAL , BUNURILE sau chiar VIATA dumneavoastra?

  # Pentru a afla preturile asigurarilor de tip RCA de la cele mai importante companii de pe piata va rugam sa ne trimiteti toate datele de pe certificatul de inmatriculare/inregistrare (Tip persoana,CNP, Judet, Oras, Clasa vehicul, Marca vehicul, Model vehicul, Cilindree, Numar de locuri, Masa maxima, Putere, Perioada de asigurare, Data fabricatiei vehiculului, Serie sasiu, Numar inmatriculare) la una din adresele de email andronache_asig@yahoo.com , un1ktul@yahoo.com sau chiar pe acest site la rubrica Contactati-ne, unde echipa noastra va va raspunde in cel mai scurt timp.


   ACUM! BONUS
  • 10% REDUCERE PENTRU SOFERII FARA ACCIDENTE.
  • 50% REDUCERE LA ASIGURAREA DE LOCUINTA.
  Asigurare RCA

  In multe cazuri, despagubirile pentru pagubele pe care le provoci ca sofer se pot ridica la sume considerabile, de care nu dispui in acel moment, dar pe care trebuie sa le platesti. Cu asigurarea RCA in orice moment poti actiona responsabil, asiguratorul platind pentru prejudiciile cauzate, fie ca este vorba de pagube materiale sau de vatamari corporale.


  De ce este importanta asigurarea RCA?

  * Toti proprietarii de autovehicule trebuie obligatoriu sa încheie o asigurare de raspundere civila auto (RCA). RCA este o asigurare obligatorie pentru persoanele fizice si juridice care detin autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania, pentru persoanele straine care circula pe teritoriul tarii cu masini inmatriculate in strainatate dar care nu au asigurare de raspundere civila sau persoanele straine ale caror asigurare expira pe durata sederii lor in tara.
  * RCA acopera prejudiciile de care asiguratii raspund, in baza legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule, care au loc pe teritoriul Romaniei, precum si pentru cheltuielile facute de asigurati in procesul civil.

  Riscurile acoperite de polita RCA (in conformitate cu legea in vigoare sunt):

  * pagube materiale, vatamari corporale sau deces, produse tertilor din culpa asiguratului
  * pagubele produse ca urmare a lipsei de folosinta a autovehiculului avariat
  * cheltuielile de judecata efectuate de persoana prejudiciata

....9....

000010000

....11....

2010 -->